contact


Vragen over luchtdicht bouwen?

Wij zoeken samen met u naar een concrete oplossing.
Na het invullen van onderstaande korte vragenlijst, hebt u de mogelijkheid om uw contactgegevens na te laten en aan te vinken of u door ons gecontacteerd wenst te worden. Wij bellen u vervolgens zo spoedig mogelijk op om uw vragen te bespreken en samen met ons netwerk van specialisten een oplossing te vinden.

Luchtdicht bouwen op uw werf: niet evident?

Laat ons weten waarom
Het project “Luchtdicht bouwen van A tot Z” wil de bouwsector helpen bij het oplossen van concrete knelpunten bij luchtdicht bouwen in de praktijk. Het project valt of staat met de opstelling van een zo gedetailleerd mogelijk overzicht van deze knelpunten. Hiervoor hebben we uw hulp nodig.
Door een korte enquête in te vullen draagt u uw steentje bij tot het onderzoek en kunnen wij op zoek naar nuttige en efficiënte oplossingen die meteen toepasbaar zijn in de bouwpraktijk. De enquête bestaat uit een tiental zeer eenvoudige multiple choice vragen (1 minuut) en een open vraag naar uw voornaamste problemen met luchtdicht bouwen in de praktijk. De punten die u daar aanhaalt kunnen van technische aard zijn, maar we zijn ook geïnteresseerd in eventuele economische (bv. kostprijs), juridische (bv. aansprakelijkheid) of andere moeilijkheden (bv. beheer, communicatie, …). Hoe meer gedetailleerde informatie we ontvangen over specifieke problemen in de praktijk, hoe beter we de komende twee jaar de bouwsector kunnen helpen om de noodzakelijke transitie naar luchtdichter bouwen vlot te laten verlopen. Wij danken u alvast van harte voor uw bijdrage.Ik ben

aannemer

Ik ben

architecteen project van WTCB - het onderzoekscentrum voor de bouwsector
i.s.m. Bouwunie, Vlaamse Confederatie Bouw en NAV
01/03/2013 - 29/02/2016